Laat hier je gegevens achter en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.

Twijfel je nog? Dan bied ik een gratis kennismakingsgesprek aan.
We bespreken dan kort jouw hulpvraag, mijn werkwijze en of we een klik voelen samen.


Mijn aanbod

Mijn aanbod

Ben jij klaar om nu echt de oorzaak aan te pakken en bereid om hiervoor tijd en geld te investeren? Dan ben je van harte welkom.

Ik bied jou een veilige ruimte om te kunnen helen en groeien, ik sta naast je in jouw proces en zal met liefdevolle humor de vinger op de zere plek liggen als dit nodig is. We gaan niet urenlang praten en graven in het verleden, maar vooral werken aan het realiseren van jouw lievelingsleven.

Mijn sessies kunnen zowel online als in mijn praktijk, net wat jou het beste past.

Hier lees je meer overĀ mijn werkwijze

Tarieven

Healing Start | 500
Dit is een traject van vier sessies van 90 minuten, waarin ruimte is om aan een specifiek thema te werken.

Healing Journey | 900
Dit is een traject van zeven sessies van 90 minuten. Dit traject is geschikt bij een wat uitgebreidere hulpvraag of bij meerdere thema’s.

Follow Up | 130
Deze losse sessie van 90 minuten kan je naar behoefte bijboeken na het doorlopen van een traject.

Reiki | 70
Dit is een sessie van 60 minuten, waarin je 45 minuten Reiki ontvangt. Op afstand kan ook, stuur me dan even een berichtje via het contactformulier.

*De prijzen zijn in euro’s. Mijn behandelingen zijn op dit moment vrijgesteld van BTW. Je betaald het bedrag ineens na de eerste sessie.

Tijden

Mijn praktijk is open op woensdag en vrijdag.

Overig

Praktijkruimte:
Mijn praktijk is helaas niet toegankelijk voor mindervaliden. Mocht je toch graag een behandeling willen neem dan contact met mij op voor de mogelijkheden.

Afspraak annuleren:
Afspraken kunnen tot 24 uur van te voren kosteloos bij mij worden afgezegd via telefoon, e-mail of whatsapp. Daarna worden de volledige kosten in rekening gebracht.

Beroepsvereniging:
Ik ben aangesloten bij de BATC . Deze beroepsverenging en mijn behandelingen gaan uit van vijf natuurgerichte principes. Om de kwaliteit te waarborgen krijg ik visitaties, neem ik deel aan intervisies en doe ik jaarlijks aan bij- en nascholing bij geaccrediteerde opleiders. Mijn behandelingen worden niet vergoed door zorgverzekeraars.

Klachten:
Mocht je een klacht hebben en komen we er samen niet uit? Dan kun je je klacht indienen via de klachtencommissie van de beroepsvereniging BATC.

Disclaimer:
Bij medische klachten of medicijngebruik dient altijd contact gezocht te worden met een arts. Mijn behandelingen zijn geen vervanging van een reguliere behandeling, wel kan het ondersteunend werken. Lees ook de uitgebreideĀ disclaimer.

Mijn aanbod

Klaar voor jouw lievelingsleven?

Laat hier je gegevens achter en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.

Twijfel je nog? Dan bied ik een gratis kennismakingsgesprek aan.
We bespreken dan kort jouw hulpvraag, mijn werkwijze en of we een klik voelen samen.