Laat hier je gegevens achter en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.

Twijfel je nog? Dan bied ik een gratis kennismakingsgesprek aan.
We bespreken dan kort jouw hulpvraag, mijn werkwijze en of we een klik voelen samen.


Disclaimer

PSYCH-K is een holistische methode voor persoonlijke ontwikkeling en bewustzijnsverandering, ontworpen om beperkende overtuigingen te transformeren en het potentieel van het individu te vergroten. Het is belangrijk op te merken dat PSYCH-K geen vervanging is voor medische of psychologische zorg van een reguliere arts of therapeut. PSYCH-K is bedoeld om te worden gebruikt als een aanvulling op medische of psychologische zorg, en het is niet bedoeld om diagnose, behandeling of genezing van medische aandoeningen te bieden. PSYCH-K is alleen gericht op het helpen van individuen om beperkende overtuigingen te transformeren, zodat het zelfhelende vermogen van het lichaam kan worden geactiveerd en de algehele gezondheid en welzijn kan worden verbeterd. Het wordt ten zeerste aanbevolen dat individuen met medische of psychologische aandoeningen professionele medische of psychologische hulp zoeken en hun behandelende arts of therapeut raadplegen voordat ze PSYCH-K beoefenen.

Reiki is een holistische energetische methode die het zelfgenezend vermogen van het lichaam stimuleert, de algehele gezondheid en het welzijn kan worden verbeterd. Het is belangrijk op te merken dat Reiki geen vervanging is voor medische of psychologische zorg van een reguliere arts of therapeut. Reiki is bedoeld om te worden gebruikt als een aanvulling op medische of psychologische zorg, en het is niet bedoeld om diagnose, behandeling of genezing van medische aandoeningen te bieden. Het wordt ten zeerste aanbevolen dat individuen met medische of psychologische aandoeningen professionele medische of psychologische hulp zoeken en hun behandelende arts of therapeut raadplegen voordat ze Reiki ontvangen.

De teksten op deze website vallen onder auteursrecht en kunnen niet zonder toestemming van de eigenaar worden gebruikt en gekopieerd worden.

Klaar voor jouw lievelingsleven?

Laat hier je gegevens achter en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.

Twijfel je nog? Dan bied ik een gratis kennismakingsgesprek aan.
We bespreken dan kort jouw hulpvraag, mijn werkwijze en of we een klik voelen samen.