Laat hier je gegevens achter en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.

Twijfel je nog? Dan bied ik een gratis kennismakingsgesprek aan.
We bespreken dan kort jouw hulpvraag, mijn werkwijze en of we een klik voelen samen.


Dit is mijn verhaal

Dit is mijn verhaal
Dit is mijn verhaal

Que sera sera

Mijn naam is Maureen Liemburg, 35 jaar en ik woon in Meppel samen met mijn kat Devi. Ik hou van wandelen, tennissen en heel veel nieuwe kennis opdoen uit boeken en podcasts. Ik ben gecertificeerd HBO leefstijl- en vitaliteitscoach, Reiki therapeut en Psych-k® facilitator, daarnaast werk ik parttime in de financiële dienstverlening.

Maar bovenal ben ik ervaringsdeskundige op het gebied van negatieve gedachten, somberheid, verslaving, trauma, chronische pijn, prikkelbare darm, intoleranties, HSP, whiplash, chronische vermoeidheid tot uiteindelijk de burn-out.

Al die jaren ging ik naar artsen, psychologen en fysiotherapeuten, maar dit hielp niet en zij konden ook niet voorkomen dat ik uiteindelijk in de burn-out kwam. Ik kon niets meer. Voor mij het begin van een helende reis, met vooral een holistische aanpak. Ik heb meerdere therapievormen geprobeerd, waarbij elke weer een stap vooruit was.

Ik groeide op in een emotioneel onstabiele omgeving, waardoor ik HSP ontwikkelde om de stemming van mijn omgeving te kunnen peilen. Op jonge leeftijd zijn mijn ouders gescheiden en ben ik verhuisd. Als oudste binnen het gezin heb ik hierdoor snel volwassen moeten worden. Ik droeg verantwoordelijkheden die niet passen bij een kind. Om de liefde en erkenning te krijgen van mijn ouders ben ik goed gaan presteren, kreeg ik faalangst, werd ik een controlfreak en perfectionistisch in alles wat ik deed. Het was voor mijn gevoel nooit goed genoeg. De pijn en het verdriet van de scheiding heb ik niet verwerkt, hierdoor was ik vaak boos en werd ik zwart-wit in mijn denken. Mijn lichaam was hierdoor continue gespannen. Ik deed alles om maar niet te hoeven voelen, ging leven vanuit mijn hoofd en emoties verdoofde ik met sigaretten en alcohol. Ik was totaal niet meer in verbinding met mijn hart en voelde ook geen zelfliefde, ondanks dat ik best zelfverzekerd was. Dit was de ultieme combinatie voor mijn klachten. Mijn lichaam moest steeds harder schreeuwen, tot ik ging luisteren, écht ging luisteren.

Nu ben ik hier dankbaar voor, want deze zoektocht heeft mij heel veel opgeleverd. Langzaam aan verdwenen mijn klachten en durf ik steeds meer te voelen. Daarnaast heb ik aanpassingen gedaan in mijn leefstijl en ben ik de dingen gaan doen waar ik blij van word, leef ik inmiddels steeds meer mijn missie en ben ik over het algemeen een gelukkig en blij mens. Natuurlijk zijn er nog wel eens tegenslagen, maar die kan ik met meer vertrouwen aan.

Ik heb ontdekt dat lichaamsgerichte energetische therapie, werken met het onderbewustzijn aan belemmerende overtuigingen en trauma release mij het meeste hebben geholpen om echte stappen te zetten. Ik hou van actie en resultaat. Ik geloof dat alles met een reden gebeurt, zodat je bepaalde kwaliteiten ontwikkelt en lessen mag leren. Het is alleen soms enorm lastig om dit zelf te zien en daarnaast is het ook een levenslang proces. Gun jezelf daarom af en toe wat hulp hierbij, je hoeft het niet alleen te doen!

Whatever will be, will be

– Doris Day

Dit is mijn verhaal

Klaar voor jouw lievelingsleven?

Laat hier je gegevens achter en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.

Twijfel je nog? Dan bied ik een gratis kennismakingsgesprek aan.
We bespreken dan kort jouw hulpvraag, mijn werkwijze en of we een klik voelen samen.